Posted by Lars Hanson

Daytradingkurs 3 – 4 mars

Ta det första steget mot en karriär som framgångsrik daytrader

Kursen är av högt värde för dig som vill ta det första steget mot ditt mål som daytrader. Kursen ger dig en bra övergripande insikt i hur daytrading fungerar, lär dig analysera och skapa en strategi, samt hur du på ett framgångsrikt och enkelt sätt kommer igång med din daytrading.

Vad ingår i kursen?

Kursen i daytrading består av följande delar:

  1. Upplägg
  2. Grunderna
  3. Förutsättningarna för en framgångsrik daytrading
  4. Nivåer som är viktiga
  5. Riskhantering
  6. Psykologiska aspekter
  7. Entrystrategier
  8. Exitstrategier
  9. Handelsformer och strategier
  10. Skanning av setuper i listor

Syftet med med kursen är att ge dig de verktyg du behöver för att inleda en lönsam handel på de finansiella marknaderna. Kursen erbjuder dig guider och tips, samt lär dig teknisk analys, psykologin bakom lönsamma trades, hantering av risk, och ger dig förmågan att skapa en strategi av högt värde och en handlingsplan som passar dig.

Mer än 20 års erfarenhet av kortsiktig handel av aktier

Jag som sköter MinBörs heter Lars Hansson.

Jag har sedan starten av karriären hållit i utbildningar för att ta fram framgångsrika daytraders, hållit i kurser i kortsiktig handel, webinars om swingtrading och daytrading, haft hand om livetradingrum online, samt varit på trading-resor till både Trading Expo i Las Vegas och New York Stock Exchange.

Tillsammans med IG har jag dessutom under livetradingdagarna tradat live inför publik i Malmö, Göteborg, Stockholm, Umeå samt Oslo. De senaste tillfällena 26 januari, 30 januari och 1 februari - 2023 i Stockholm, Göteborg och Malmö. Stockholmseventet var inför 300 personer. Det har blivit 15 events genom åren.

Vad är daytrading egentligen?

Med daytrading menar man att kortsiktigt köpa eller sälja finansiella instrument för att tjäna pengar. För det mesta sker köp och sälj under samma dag men vid vissa situationer kan man förlänga traden upp till ett per dagar.

Den stora fördelen med daytrading är att man inte är beroende av att börsen måste gå upp för att man ska tjäna pengar. Daytrading fungerar i alla marknadslägen.

Förutom en bra strategi och handlingsplan behöver du även bestämma dig för vilka typer av produkter du ska handla med, vilken nätmäklare du ska använda dig av, samt hur stort kapital du ska börja med. Viktigt är också att detta startkapital består av pengar som du inte behöver för att få mat på bordet. Då blir de mentala aspekterna på tok för stora och chansen att du förlorar dina insparade slantar gör att risken blir alldeles för stor.

Vem kan dra nytta av kursen?

Som trader kan du själv bestämma hur din arbetsdag ska se ut. Du är som din egen chef inte beroende av en fast position, utan kan själv bestämma var du sitter och vilka arbetstider du väljer att arbeta.

Vägen till att bli skicklig inom ett visst område kräver disciplin, tålamod och inte minst väldigt mycket tid. När du handlar med aktier och värdepapper behöver du dessutom förmågan att lära dig av dina misstag.

Känner du däremot att denna typ av tillvaro passar dig som handen i handsken, är möjligheterna oändliga.

Plats: Webben

Tider: 9.00 - 16.00 båda dagarna

Kursavgift 4 995kr

Kursen spelas in och kan ses i efterhand i ett år från kursdatum

Anmälan sker till info@minbors.se